bel ons 24/7: +31 (0)180 43 09 66

A. Hak Transport

Historie

Met een vooruitziende blik pionierde Arie Hak net na de oorlog in 1945 in de wereld die ‘Transport’ heet. Met een oude legertruck regelde hij het vervoer voor opdrachtgevers in en rond Rotterdam.

Een van die opdrachtgevers was de Gemeente Rotterdam. De wederopbouw van Rotterdam vergde ongelooflijk veel inzet en daarmee gepaard een flinke dosis vernieuwingsdrang op het gebied van technologie. Arie Hak liet zich kennen als een man met visie en lef om te investeren. Al snel breidde hij uit met graafmachines, hijskranen en kundig personeel. Een belangrijk speerpunt voor zijn onderneming werd de aanleg van pijpleidingen, waarmee hij faam wierf tot ver buiten de grenzen van Nederland.

Na het overlijden van Arie Hak hebben de zonen Piet en Kees de transport, kraan- en werktuigenverhuur verder uitgebreid en is de tak pijpleidingen afgestoten. A.Hak pijpleidingen is echter na al die jaren nog steeds een grote opdrachtgever.

Voortgevloeid uit het pionierschap van Arie Hak is een solide, internationaal opererend bedrijf met meer dan 70 jaar expertise op het gebied van transport, kraan- en werktuigenverhuur.

Op dit moment zet ook de derde generatie van dit familiebedrijf zich met veel plezier in om u van dienst te zijn.