bel ons 24/7: +31 (0)180 43 09 66

A. Hak Transport

Transport

De VCA/ADR gediplomeerde chauffeurs zijn dagelijks onderweg voor het vervoer van de meest uiteenlopende ladingen. Constructies, bouwmaterialen, grondverzetmachines, hijskranen, maar ook voor het vervoer van generatoren en andere hoogwaardige materialen. We laden en lossen wekelijks flatracks waarvoor we de specifieke lashing verzorgen.

Onze planners zijn praktisch en beschikken over de nodige ervaring voor de beste oplossing van uw logistieke vraag.

Wilt u snel en efficiënt een tijdelijke rijbaan voor moeilijk bereikbare plaatsen?
We beschikken over diverse voertuigen met een verrijdbare los- en laadkraan waarmee we stalen rijplaten en hardhouten schotten transporteren en uitleggen. De voertuigen zijn radiografisch bestuurbaar en speciaal ingericht, waardoor de lading direct stevig vastligt. De chauffeurs kunnen deze met behulp van de autokraan zelf lossen. Tevens beschikken wij over diverse bakwagens met vaste kraan voor zelfstandig laden en lossen.

Voor uw exceptioneel transport beschikken we over de nodige vergunningen en doorlopende ontheffingen qua breedte, hoogte en gewicht om zowel nationaal als internationaal ladingen te vervoeren. Hierdoor kunnen we u snel van dienst zijn. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen en behandelen uw transport met zorg.

Wij hebben reeds tientallen jaren ervaring met eigen materieel en engineering om voor ieder transportvraagstuk een geschikte oplossing te realiseren.

Bij Ritchie Bros., ’s werelds grootste veiling van (on)gebruikte zware materialen en vrachtwagens te Moerdijk, hebben we onze eigen kantoorfaciliteiten en vaste vertegenwoordiger. Hierdoor zijn we in staat machines en andere materialen snel te vervoeren.

Bij projecten vindt u meer informatie over speciale transporten.